Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Στην τελική ευθεία η επιλογή σημείων γεώτρησης από το ΙΓΜΕ.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Ροδαυγή την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 με τη συμμετοχή του Διευθυντού ΙΓΜΕ Ηπείρου Βαγγέλη Νικολάου, του Διευθυντού ΔΕΥΑ Άρτας Βασίλη Κρανιώτη, της Αντιδημάρχου ΔΕ Ξηροβουνίου Θεανώς Γραμματικού, του.....
 Προέδρου Τ Κοινότητας Θεοφάνη Κίτσου, του Προϊσταμένου Τμήματος Ύδρευσης ΔΕΥΑΑ Νίκου Τριανταφυλλάκη, του γεωλόγου Άγγελου Μπούγα, του πρώην Αυτοδικοιητικού Βασίλη Γ. Λάμπρη και του Δημήτρη Τσάμη, με σκοπό τον εντοπισμό ικανής ποσότητας νερού για κατασκευή γεώτρησης και τη διενέργεια μελέτης από πλευράς ΔΕΥΑΑ για ενιαίο δίκτυο ύδρευσης στο Χωριό. Ακολούθησε αναγνώριση σε όλη την περιοχή της Κοινότητας με στόχο την επιλογή κατάλληλης θέσης για γεώτρηση, που να ικανοποιεί τις ανάγκες ύδρευσης των κατοίκων.
Ο Δντης του ΙΓΜΕ με τον Πρόεδρο της Κοινότητας συνέχισαν την έρευνα για άλλες δυο ημέρες και αναμένεται το ΙΓΜΕ άμεσα να προτείνει τουλάχιστον τρία σημεία διενέργειας γεώτρησης.
Πέραν της απαραίτητης ένδειξης ικανής ποσότητας νερού, σημειώνεται ότι απαιτείται η όσο το δυνατόν πλησιέστερη ύπαρξη ηλεκτρικού δικτύου και  ύδρευσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: