Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες στην Αδελφότητα.

Στις 26 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ,στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, η Γενική Συνέλευση και η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Στην αρχή ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Βασίλης Οικονόμου αναφέρθηκε στον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο λειτούργησε το.... απερχόμενο Δ.Σ. και ακολούθως παρουσίασε τον Διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της διετίας που πέρασε και ο οποίος περιλάμβανε. 
 1.  Τη συνέχιση της έκδοσης της εφημερίδας 
 2. Ολοκλήρωση της τροποποίησης του καταστατικού με σημαντικότερη αλλαγή την τριετή θητεία του νέου Δ.Σ. 
 3. Δύο συνεστιάσεις στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ και στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ 
4. Εκδηλώσεις στο χωριό. Τον Αύγουστο του 2016 ημερίδα υγείας στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου και τον Αύγουστο του 2017 ΄Εκθεση βιβλίου από 10-15 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού και μουσική βραδιά αφιερωμένη στην Βασίλη Τσιτσάνη. 
5. Δημιουργία ιστοσελίδας της Αδελφότητας από το Δ.Σ., χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. 
6. Κατασκευάστηκαν μαγνητάκια με φόντο την Αγία Παρασκευή και το κέντρο του χωριού. 
7. Συνάντηση με τους νέους του χωριού στο χωριό. 
8. Συμμετοχή του Προέδρου της Αδελφότητας σε συνάντηση φορέων των χωριών του Ξηροβουνίου. 
    Στη συνέχεια έγινε ο οικονομικός απολογισμός. Το απερχόμενο ΔΣ αφήνει οικονομικό υπόλοιπο για την επόμενη χρήση το ποσό των 6.100,83€. Ακολούθως πήραν το λόγο ο Κώστας Αναγνωστάκης, ο Σπύρος Μάνος, ο Κων/νος Πλαστήρας, ο Κων/νος Μάνος και έκαναν εποικοδομητικές προτάσεις 
   Αφού έγινε η έγκριση των πεπραγμένων του Δ.Σ. από τους παρευρισκόμενους, ακολούθησαν αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ. Επειδή δεν υπήρξαν νέες υποψηφιότητες , παρά αυτών που συγκροτούσαν το προηγούμενο Δ.Σ. , αυτό είχε ως συνέπεια το νέο Δ.Σ. να απαρτίζεται από τα ίδια μέλη εκτός του Σταύρου Νεκτάριου ο οποίος στρατεύτηκε. Ο Νίκος Κανέλλης εκδήλωσε την επιθυμία να είναι υποψήφιος και αυτό έγινε αποδεκτό από όλους με μεγάλη ευχαρίστηση. Έτσι έλαβε τέλος η Γ.Σ., αποχώρησαν οι παρευρισκόμενοι, αφού προηγουμένως ο Πρόεδρος της Αδελφότητας ευχαρίστησε τους απανταχού Ροδαυγιώτες για τη μεγάλη συνεισφορά τους στην έκδοση της εφημερίδας, την Αικατερίνη Αράπη για τη συνεχή 40ετη προσφορά στην Αδελφότητα, και τους παρευρισκόμενους για τη θυσία που έκαναν να παρευρεθούν στη συνάντησή μας.     Ακολούθησε συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. με σκοπό τη συγκρότησή του σε σώμα. Το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής: 

Πρόεδρος: Βασίλης Οικονόμου 

Αντιπρόεδρος: Ελένη Πλαστήρα 

Γεν. Γραμματέας: Σπύρος Μάνος 

Ταμίας: Κων/νος Μάνος 

Μέλη:  Πηνελόπη Γιαννούλα

            Αρετή Οικονόμου 

             Νίκος Κανέλλης

Από το ΔΣ της Αδελφότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια: