Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Η Αδελφότητα Ροδαυγής έκοψε την πίτα της. Φωτογραφίες.

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε το ετήσιο αντάμωμα της Αδελφότητας Ροδαυγής σε αίθουσα του ξενοδοχείου "ΤΙΤΑΝΙΑ" Αθηνών, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.  Ροδαυγιώτες και φίλοι τους, ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω στο κάλεσμα της αδελφότητας (και πολλοί.....
νέοι μετά από χρόνια) στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια και τις δραστηριότητες της.
   Ο Πρόεδρος κ Βασίλης Οικονόμου χαιρέτισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα ετήσια πεπραγμένα της Αδελφότητας, στους στόχους της και υπενθύμισε την συμπλήρωση των σαράντα (40) χρόνων απ την ίδρυση της. 
    Κάλεσε στο βήμα τον κ Κώστα Αναγνωστάκη (έχοντας στο πλευρό του τον πρώτο Πρόεδρο κ Χρήστο Πολίτη), ο οποίος αναφέρθηκε με συγκίνηση στην υλοποίηση της ιδέας, ίδρυσης της Αδελφότητας.  
    Στη συνέχεια ο κ Οικονόμου απένειμε τιμητική πλακέτα στον προηγούμενο Πρόεδρο κ Αλκιβιάδη Γιολδάση για την προσφορά του σε δυο προεδρικές θητείες. 
    Ακολούθησε η κοπή της πίτας με τυχερούς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδαυγής και την κ Αθανασία Φούκα, η οποία κέρδισε σετ  με κρυστάλλινα ποτήρια, προσφορά της κ Βασιλικής Ευαγγ. Πλαστήρα Καραγιάννη. 
      Ο μπουφές πλούσιος με υπέροχες μεσογειακές γεύσεις.  Παραδοσιακή ορχήστρα φρόντισε για την διασκέδαση και τον  χορό. Κυκλοφόρησαν 87 δεκάδες λαχνών με αντίστοιχα 87 ενδιαφέροντα και πρωτότυπα δώρα. 
    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θεοφάνης Κίτσος και η Μαρία Παπαβασιλείου για τον Πολιτιστικό Σύλλογο, που απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό και ευχές.
ΥΣ. Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας απάντησε και στο ερώτημα πολλών, της ταυτόχρονης κοπής της Ηπειρώτικης πίτας στο ΣΕΦ και της Ροδαυγιώτικης λέγοντας ότι ήταν σύμπτωση διότι ο χώρος άρα και η ημερομηνία πρέπει να κλείσουν πολλούς μήνες πριν για την Αδελφότητα σε αντίθεση με την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία, που έχει κατά κάποιο τρόπο μόνιμο και εξασφαλισμένο χώρο.
Συγχαρητήρια και του χρόνου!!







































Δεν υπάρχουν σχόλια: