Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Αιμοδοσία στην Ροδαυγή την 25η Αυγούστου!!!

 
  Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας  ενημερώνει  ότι στις 25/08/2013 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ και από ώρα 09.00 έως 13.00, έχει προγραμματιστεί εθελοντική αιμοδοσία στη Ροδαυγή .
    Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί στο Ιατρείο της Ροδαυγής γιά την Τράπεζα Αίματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδαυγής <<Η Αγία..

O Peter και η Juliette στην Ροδαυγή για την εικοστή επέτειο του γάμου τους!!

Οι Ελβετοί  και επίτιμοι Δημότες μας  Peter Balzarini και η Juliette Landlot από τους πιο φανατικούς θαυμαστές του Χωριού μας,  την 23η Ιουλίου 2013 στην ταβέρνα της πλατείας της Ροδαυγής, γιόρτασαν την εικοστή επέτειο του γάμου τους.Πριν δέκα χρόνια γιόρτασαν την επέτειο στο Χωριό, πριν είκοσι χρόνια τέλεσαν τον γάμο τους στο Χωριό, ενώ κάθε χρόνο επισκέπτονται την Ροδαυγή, αφού την θεωρούν Χωριό τους και οι κάτοικοι τους θεωρούν και τους  δέχονται  ως δικούς τους και ως.....

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Με επιτυχία άρχισε το Ροδοφέγγαρο στην Ροδαυγή!!


 
  Ένα ευχάριστο διήμερο και κάτω από καλές καιρικές συνθήκες, απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις στις 2 και 3 Αυγούστου  στην πλατεία της Ροδαυγής με τίτλο το ΡΟΔΟΦΕΓΓΑΡΟ. Χωριανοί αλλά και αρκετοί επισκέπτες παρακολούθησαν το θέατρο και το φεστιβάλ  παραδοσιακής...

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

«Το Ροδοφέγγαρο»!!! Πολιτιστικές Εκδηλώσεις τον Αύγουστο στην Ροδαυγή.

   
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής Άρτας «Η Αγία Παρασκευή», στο πλαίσιο των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων και με την συνδρομή των Φορέων,  προγραμματίζει μια σειρά από πολιτιστικές εκδηλώσεις με τίτλο «Το Ροδοφέγγαρο», για τον Αύγουστο του 2013. Συγκεκριμένα:
·   Την Παρασκευή 2 Αυγούστου θεατρική Παράσταση με το....